Isännöinti, kiinteistönhuolto ja siivous vuosien kokemuksella

Kysy lisätietoja

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa kattavat isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut Länsimäen alueella Vantaalla.

Isännöinti

Olemme auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA). Toimintamme on auktorisoinut Det Norske Veritas viimeksi elokuussa 2011. Olemme myös Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Kaikki isännöitsijämme ovat suorittaneet joko AIT-, ITS-TEK tai IAT-tutkinnon. 


Tällä hetkellä hoidamme noin 40 yhtiön isännöintitehtävät kokonaisvaltaisesti. Asiakkaamme ovat asunto-osakeyhtiöitä ja liikekiinteistöjä.


Tavoitteenamme on suunnitelmallinen ja asiakkaan etujen mukainen pitkäjänteinen kiinteistöjen käyttö ja ylläpito, jolla varmistetaan kiinteistöjen arvon säilyminen, asumisviihtyvyys sekä pidetään asumiskustannukset kurissa. Tässä apunamme ovat mm. kuntoarviot ja PTS:t ja Tampuurin vikailmoitusjärjestelmä, kulutusseuranta, huoltokalenteri, auraus- ja hiekoituspäiväkirjat sekä energiatodistukset.

Suuremmissa remonteissa käytämme apuna asiakkaamme kanssa yhdessä valitsemiamme asiantuntijoita, jotka ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme niin suunnittelu- kuin valvontatehtävissäkin.


Kullekin asiakasyhtiölle on nimetty henkilöisännöitsijä ja varamies, joka tuuraa varsinaista isännöitsijää mm. vuosi- ja sairaslomien aikana.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistönhoidon palveluihin kuuluvat käyttö- ja huoltopalvelut, viherhoitotyöt, kesäpuhtaanapito sekä talvipuhtaanapito sisältäen lumen auraukset ja hiekoitukset. Käytössämme on kaksi Wille-kiinteistönhoitotraktoria, kaksi pakettiautoa sekä kolme ajettavaa ruohonleikkuria.


Kiinteistönhoidossamme on n. 60 erikokoista ja eri palvelusisältöistä sopimusta. Suurimmat yksittäiset asiakkaamme ovat VAV Asunnot Oy ja VVO.


Työnjohtaja Keijo Paakkunainen, puh. 041 538 6825

Päivystysnumero palvelee 24 h, puh. 040 070 1905.

Siivous

Hoidamme ammattitaitoisesti asiakasyhtiöidemme porrashuoneiden ja yleisten tilojen siivoukset oman henkilökunnan voimin. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja siivousmenetelmiä.


Työnjohtaja Anneli Illukka, puh. 

041 438 6815.


Meiltä saat kaikki isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut ammattitaidolla yhdestä osoitteesta. 

Ota yhteyttä!